millainen on sinun urapolkusi?

me autamme sinua löytämään sen

→ Kollegalta kollegalle

TerveysTiikerit tuntee lääkärin ammatin; se tarjoaa valtavan kirjon erilaisia väyliä työelämään; voit päätyä monipuoliseen yleislääkärin työhön maalaismaisemiin, kapean erikoisalan huippuosaajaksi suureen sairaalaan, tutkimuksen eturintamaan, asiantuntijaksi järjestömaailmaan tai johonkin aivan muualle.

Onko sinun polkusi selvillä, vai oletko kenties polun alussa tai saapunut risteyskohtaan? Kaikissa näissä tilanteissa voimme tarjota sinulle vaihtoehtoja.

 

→ Luotettavaa työnvälitystä

TerveysTiikerit tarjoaa lääkärin töitä niin terveyskeskuksissa että erikoissairaanhoidon parissa. Kollegalle haluamme tarjota työtä, jota voi tehdä eettisesti kestävällä pohjalla ja oman elämäntilanteen ja kiinnostukset huomioiden.

 

→ Työpaikka sinun elämäntilanteeseesi

Myös lääkärit haluavat työelämältä eri erilaisia asioita. Toiset meistä toivovat osa-aikaista työtä, osalle suurempi päivystyskuorma ei ole pahitteeksi; toiset toivovat ennen kaikkea hyvää työilmapiiriä ja toiset hyvää korvausta.

TerveysTiikereiden parissa on kokemusta kliinisestä työstä erilaisissa työolosuhteissa. Sen lisäksi Tiikereissä on lavea tausta tutkimustyöstä, erikoistumisesta ja perhe-elämässä. Tältä pohjalta haluamme tukea sinua tavoitellessasi unelmia ja sovittaessasi kliinistä työtä muuhun elämääsi, sekä etsiessäsi omaa urapolkuasi.

Oletpa missä vain lääkärin uran poluilla, ota rohkeasti yhteyttä mahdollisuuksistasi!

Meille on tärkeää, että lääkäri pystyy tekemään työnsä laadukkaasti ja korkealla lääkärin etiikalla. Työnkuvan tulee  olla hallittava ja tukea lääkärin ammatillista kasvua.

TUTUSTU TIIKEREIHIN