Haastavaa löytää sopiva lääkäri tarpeisiinne?

Hoidamme asian puolestanne

→ Meille on tärkeää että lääkärin valinta tehdään huolellisesti sekä lääketieteellisen osaamisen että muiden toiveidenne mukaisesti.

TerveysTiikereillä on aina teidän kanssanne mukana lääkärivalintaa suorittamassa vastaavanlaiset olosuhteet tunteva TerveysTiikereiden pitkäaikainen lääkäri.

Meille on tärkeää löytää oikea lääkäri oikeaan työnkuvaan. Olemme ylilääkärin ja uuteen tehtävään tulevan lääkärin tukena työnkuvan määrittämisessä. Tuemme lääkäreitämme ammattitaidon kehittämisessä. Seuraamme säännöllisesti lääkäreidemme työhyvinvointia.

Onko vaikea löytää aikaa toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen?

Pula lääkäreistä tai muista avainhenkilöistä voi olla este uusien tavoiteltujen toimintamallien sisäänajolle. Riittävän henkilöstömäärän ja osaamisen varmistaminen paitsi mahdollistaa palveluiden uudistamisen, luo myös selvän rekrytointiedun tulevia henkilöstötarpeitanne ajatellen.

Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva sopivan kokoinen lääkäripalveluyritys. Jokainen asiakkuus on meille tärkeä. Olisiko meidän kanssamme helppo toimia? Näin nykyiset asiakkaamme kokevat.