ASIANTUNTIJUUS

INHIMILLISYYS

ROHKEUS

Terveystiikerit on perustettu
sinua varten

TerveysTiikerit on vuodesta 2008 toiminut yhteisö ja organisaatio, jonka tavoitteena on auttaa sinua lääkärinä urapolullasi sekä tarjota terveydenhuollon toimijoille motivoituneita työntekijöitä.

Meille on tärkeää, että lääkäri saa tehdä potilastyötä laadukkaasti ja korkealla lääkärin etiikalla. Työnkuvan tulee  olla hallittava ja tukea lääkärin ammatillista kasvua.

asiantuntijuus

→ Lääketiede kehittyy joka päivä.

Lääkärin osaaminen ja asiantuntijuus rakentuvat ajan kanssa turvallisessa ja tukevassa työyhteisössä. Haluamme auttaa sinua oman asiantuntijuutesi rakentamisessa, sekä oman tiesi löytämisessä. Meillä on laaja kollegoiden yhteisö, joka on rinnallasi kasvattaessasi lääkärin osaamistasi.

Meillä voit rakentaa omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi urasi ja elämäsi eri vaiheissa.

inhimillisyys

→ Terveydenhuollossa on inhimillisyys aina läsnä.

TerveysTiikereitä perustettaessa työviihtyvyys ja hyvän työelämän mahdollistaminen olivat aivan keskiössä – ja nämä periaatteet ovat edelleen johtotähtemme. Haluamme, että viihdyt meillä sekä asiakkaidemme toimipisteissä.

On täysin luonnollista haluta työelämältä erilaisia asioita. Haluamme tukea lääkäreitä heidän tavoitellessaan unelmiaan. Meiltä saat tukea oman urapolun löytämisessä. Tiikeriperheessä on erinomainen koko terveydenhuollon kentän tuntemus tukemassa sinua. Meillä mahdollistuvat työelämän joustot, osa-aikatyö ja etätyö.

Tarjoamme terveyskeskustyötä julkisella sektorilla, sekä monipuolisesti eri lääketieteen erikoisalojen työtehtäviä.

rohkeus

→ Omien unelmien tavoitteleminen vaatii rohkeutta. Työn vastaanottaminen uudelta paikkakunnalta ja uusiin työkavereihin tutustuminen vaatii rohkeutta. Myös uuden harrastuksen aloittaminen vaatii uskallusta hypätä arkirutiinien ulkopuolelle.

Olemme rohkeasti uudistamassa lääkäreiden työelämää. Rohkaisemme lääkäreitä tavoittelemaan omia unelmiaan. Meillä Tiikereissä matalalla kynnyksellä tuodaan esiin parannusehdotukset ja ideoita lähdetään rohkeasti kokeilemaan.

Perhe-elämän yhdistäminen työarkeen vaatii sopeutumista ja rohkeutta kaikilta.

Mitä ikinä elämältäsi haluatkaan, tuemme sinua, kannamme ja annamme rohkeutta, jotta uskallat tavoitella ja saavuttaa unelmasi.

Tutustu tiikereihin